Where Should We Begin op Het Imaginaire Eiland – Oerol

Ondanks het coronavirus kruipt het bloed waar het niet gaan kan. De kunsten, en dat waar Oerol voor staat, hebben een doorstart gemaakt. Vanaf maandag 15 juni is Het Imaginaire Eiland vijf dagen lang in de lucht. Samen met diverse makers, waaronder Building Conversation, is een nieuw actueel programma samengesteld dat grotendeels virtueel plaatsvindt. Waar je je ook bevindt: je beleeft het eiland, net als altijd, door de ogen van de makers en het eilandgevoel zal nooit ver weg zijn!

Building Conversation organiseert gedurende deze vijf dagen vier keer per dag een gesprek:

Impossible Conversation on the Future
Dit gesprek begint als de zon opkomt boven het eiland Terschelling en wordt gevoerd met mensen van over de hele wereld, om 5.11 uur via Zoom (Amsterdam time). NB dit gesprek wordt op ma, wo en vr in het Engels gevoerd.

Distant Thoughts
Elke dag rond lunchtijd om 12.30 uur via de telefoon. Lopend door de stad, het park of de bossen ga je in gesprek met iemand die je (nog) niet kent.

Watching Pixels
Elke avond om 20.15 via Zoom. Via steeds weer andere beelden verbinden we ons met de actualiteit en vertragen we onze blik.

Digital Silence
Als de zon ondergaat boven het eiland en de nacht valt gaan we opzoek naar digitale stilte met mensen van over de hele wereld. Om 22.00 uur via Zoom (Amsterdam time). NB dit gesprek wordt in het Engels gevoerd.

Speciaal voor deze gelegenheid vertaalt Laura Mentink reacties van deelnemers in beeld en tekent gesprekken op. Kijk op onze Facebook en Instagram voor de gehele serie.

Digital Silence | Tekening Laura Mentink

 

Impossible Conversation on the Future| Tekening Laura Mentink

 

Distant Thoughts | Tekening Laura Mentink

 

Watching Pixels | Tekening Laura Mentink