• Homepage
  • Nieuws
  • — Première RIZOOM 20 november tijdens Jonge Harten Theaterfestival — Neem deel aan een openbare repetitie

— Première RIZOOM 20 november tijdens Jonge Harten Theaterfestival — Neem deel aan een openbare repetitie

15-09-2021

Dit najaar werken we verder aan de creatie van RIZOOM, een nomadisch kunstwerk waarmee we langs verlaten en overwoekerde industriële terreinen in Europa reizen. Hier gaan we op zoek naar een nieuw en ander gesprek met de mensen en dingen om ons heen. We brengen het rizomatisch denken en spreken in praktijk en bestaande verhoudingen in beweging.
De eerste plek die we bezoeken is een voormalige zetmeel fabriek in Ter Apel (Groningen). Hier werken we toe naar de première die tijdens het Jonge Harten Theaterfestival op 20 november 2021 zal plaatsvinden.
Tot die tijd houden we op verschillende dagen in oktober en november openbare repetities. We nodigen je uit om mee te komen doen!

De openbare repetities zijn op:
28 oktober 13:00 – 17:00 uur
5/6/7 november 13:00 – 17:00 uur
Per dag hebben we ruimte voor 10 deelnemers. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar rizoom@buildingconversation.nl. Vermeld in de mail je naam en telefoonnummer.

RIZOOM  gaat in première op 20 november tijdens het Jonge Harten Theaterfestival. Kaarten voor de première én 21 & 22 november zijn begin oktober beschikbaar via Jonge Harten Theaterfestival.