Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u93778p88615/domains/buildingconversation.nl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Dying Together / Futures – Building Conversation

Dying Together / Futures

Gezien de huidige COVID-19 situatie en de aard van de performance hebben we helaas moeten besluiten om Dying together / Futures af te gelasten.

In plaats (van) hiervan doen we het Onmogelijke gesprek over de toekomst. Dit is (UIT:tevens) een fysiek en live performatief gesprek, waarin de huidige Corona maatregelen beter in acht genomen kunnen worden zonder dat het inhoudelijk afbreuk doet aan de performance. 

Onmogelijke gesprek over de toekomst.
Hoe praat je over de toekomst? Hoe roep je beelden op van dat wat nog niet is? Voor Onmogelijk gesprek over de toekomst gaan we te raden bij de Jezuïeten die een gesprekspraktijk ontwikkelden om te spreken over abstracte begrippen. Een methode waarin je met elkaar vertraagt en persoonlijke beelden verbindt, door te schrijven, te lezen en samen te spreken.

Dying Together / Futures focust op de huidige pandemie, waarin naast mensen en dieren ook toekomst-beelden sneuvelen. De performance nodigt een groep van 20 tot 40 mensen uit om collectief te reflecteren op de tijd waarin we ons bevinden. Er wordt gewerkt met een flexibel script, dicht op de actualiteit en open naar alles wat zich aandient. Dying Together / Futures is een intense beleving én een verhelderende denkervaring waarin je je bewust wordt van de vele connecties en allianties die al aanwezig zijn tussen ons. Door steeds weer ander licht te werpen op de huidige situatie en de afgelopen maanden wordt voelbaar dat dit moment van collectief sterven ons vertelt over de manier waarop we ons bij leven tot elkaar verhouden.