Obiozo Ukpabi

Obiozo Ukpabi is lid van het Building Conversation collectief. Zij is gespreksbegeleider tijdens Building Conversation Amsterdam.

Obiozo werkt het liefst met groepen op het gebied van dialoog, conflicttransformatie en democratie en zoekt naar manieren om meer samenhang te scheppen tussen wat we weten, wat we voelen en wat we (durven) dromen – als individu en als collectief. Obiozo wordt getriggerd door de vraag of diversiteit en inclusiviteit slechts mooie woorden blijven, of dat je samen iets van betekenis teweeg kunt brengen door ruimte te maken voor verschillende perspectieven en belangen.

Obiozo sleep haar skills als facilitator met o.a. gedetineerden, land- en vredesactivisten en beleidsmakers. Ze werkte onder meer in Zuid Afrika, Nigeria, Zuid Soedan en Libanon.

Elias Simonse

Elias Simonse is lid van het Building Conversation collectief. Hij is gespreksbegeleider tijdens Building Conversation Amsterdam.

Een brandende vraag in het leven van Elias Simonse is ‘hoe leef je een (vol)waardig bestaan in een samenleving die gegrondvest is op de consumptie van het leven van moeder aarde en onze medemens’. Hij probeert zich bewust te worden van de vergeten relaties in het moderne leven – zoals de relatie met het lichaam, de tijd, de aarde, onze voorouders, de ziel – en zoekt manieren om zich deze te herinneren.